• Deutsch (DE)
  • Magyar (HU)
  • English (United Kingdom)
Kezdőlap Sajtószoba Rólunk írták

Rólunk írták

Rádió 7 / promenad: 2010. december 31.

Készen állunk rá, hogy európai kisvárost építsünk

Év végén nemcsak a 2010-es évet, hanem négyéves ciklust is zárunk. Ez a négy év Sándorfalva történetében rendhagyónak mondható, hiszen nagy beruházásokat tudtunk megvalósítani, amelyek szolgálják a város életminőség-javítását, a lakosok polgári igényeit – beszélt a település eredményeiről Kakas Béla polgármester.

Bővebben...

 

Delmagyar.hu: 2010. december 2.

Fejlesztések Sándorfalván: elkészült a kastély és az emlékház

Sándorfalva - Befejezték a sándorfalvi Pallavicini-kastély és a Budai Sándor Emlékház átalakítását.

Bővebben...

 

Rádió 7 / promenad: 2010. november 19.

Átalakul a kulturális élet

Állandó, és időszaki kiállítások nyílhatnak Sándorfalván. December 16-ára tervezik a Budai-ház és a Pallavicini kastély átadását. Ezzel két hellyel bővül Sándorfalva kulturális kínálata, de a Széchenyi-ház is készülőben van.

Bővebben...

 

Rádió 7 / promenad: 2010. november 10.

Szennyvízberuházás követi a Pallavicini Programot

Sándorfalván az év hátralévő része annak az öt beruházásnak a befejezésével telik, amelyek az előző ciklusban a Pallavicini Fejlesztési Program legmeghatározóbb elemei voltak – tudtuk meg Kakas Béla polgármestertől, aki hozzátette: a következő négy év tervei között mindenféleképp a szennyvízberuházás áll az első helyen.

Bővebben...

 

Rádió7 / promenad: 2010. Július 27.

Gőzerővel folynak a beruházások Sándorfalván

A Pallavicini fejlesztési program keretén belül 2 milliárd forint összértékkel zajlanak beruházások, melyek között megtalálható a buszpályaudvar létesítése, iskola-felújítás, idősek otthona fejlesztése, és az Ifjúsági Központ kiépítése – tájékoztatta portálunkat Kakas Béla polgármester. A polgármester beszélt még a nyári programok közül kiemelkedő II. Dél-alföldi Betyár napokról is.

Bővebben

 

Rádió7 / promenad: 2010. Július 06.

Sándorfalván 2010 a kivitelezés éve

Túl vannak a városnapokon Sándorfalván, és ilyenkor mindig vissza- és előretekintenek félévet. 2006-ban elhatározták, hogy nagyközségből európai kisvárossá akarnak válni, de maga a városcím nem elég ehhez. Számos beruházás történt azóta, és ezekből a legjelentősebbek most közelednek a véghajrához. A fejlesztésekről Kakas Béla polgármester beszélt portálunknak.

Bővebben...

 

SzegedMa - 2010. március 27.

Több beruházás zajlik egy időben Sándorfalván

Egyszerre több, a várossá válási folyamat erősítését célzó beruházás zajlik Sándorfalván: mintegy 600 millió forintból megújul az iskola, s hamarosan kezdődik a Pallavicini-kastély rekonstrukciója is – mondta a Csongrád megyei település polgármestere a felújított főutca szombati átadása kapcsán az MTI-nek.

Bővebben...

 

Delmagyar.hu 2010. május 10.

Turisztikai látványosság Sándorfalván

Sándorfalva - Az önkormányzat célja, hogy Sándorfalvát bekapcsolják a régió turisztikai látványosságot kínáló települései közé – több mint 200 millió forintból újul meg a sándorfalvi Pallavicini-kastély és a Budai Sándor Emlékház. Utóbbiban az országban egyedülálló citeratörténeti kiállítást rendeznek be.

Bővebben...

 

SzegedMa - 2010. május 7.

Több mint 200 milliós turisztikai fejlesztés Sándorfalván

A Pallavicini kastély és a Budai Sándor Emlékház felújítására és új funkcióval való megtöltésére kerül sor Sándorfalván: új kiállító- és közösségi tereket alakítanak ki, ahol egyedülálló tárlatok, hangversenyek és kulturális programok a térségi turizmus fellendítését szolgálják.

Bővebben...

 

 

 

 

Statisztika

Tagok : 1362
Tartalom : 42
WebLinkek : 2
Tartalom megtekintés találat : 229541